Zalen

Je zoekt een ruimte voor je activiteit? Cultuurcentrum Zwaneberg heeft het!

Van een kleine vergaderruimte tot een perfect uitgeruste theater- en concertzaal voor grootse evenementen. Met een capaciteit die varieert tussen 10 en 700 personen en een uitgebreide service. Podiumactiviteiten, repetities, feest- en ontmoetingsactiviteiten, educatieve activiteiten en vergaderingen zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die onze gevarieerde infrastructuur toelaat.
2 repetitieruimtes, 4 vergaderlokalen (zalen 3 tot en met 6), een receptieruimte (Café Vélodroom) met uitgeruste toog en keuken, een leskeuken, 2 warmhoudkeukens, een computerlokaal, een cultuurkapel, een opnamestudio, een perfect uitgeruste theater- en concertzaal met 700 plaatsen op gelijkvloers en balkon en een polyvalente zaal met uitschuifbare tribune, podium en degelijk uitgeruste regiekamer hebben wij voor jou in petto.

Bovendien kan je in al onze zalen gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan audiovisuele materialen (piano, beamer, enz.)

Door het gebruik van Café Vélodroom of de keuken naast de Blauwe zaal worden allerhande interessante combinaties denkbaar: een vereniging wil in groep een voorstelling bijwonen en vooraf haar 150 leden een warme maaltijd aanbieden, een bedrijf wil haar relaties uitnodigen op een voorstelling en nadien een walking dinner of receptie organiseren ... Het gebruikersreglement voorziet een fikse korting op dergelijke combinatieactiviteiten in de Schouwburg, Blauwe zaal en Café Vélodroom: de extra ruimte die wordt bijgehuurd, wordt 50% goedkoper!

De contactpersoon voor zaalverhuur is Bernadette De Ost: bernadette@zwaneberg.be of 015 22 83 59