DANS/KINDEREN
Vanaf 12 jaar

fABULEUS & 7 Limburgse cultuurcentra

We Go Places

‘We Go Places’ vertrekt van de kracht van een groep jongeren. Ze bewegen als één lichaam, vallen uiteen en versmelten in weer nieuwe combinaties. Niemand lijkt ooit zeker te zijn van zijn plaats in het geheel. Wat maakt dat je bij een groep hoort? Moet je daarvoor iets van jezelf achterlaten? Wat maakt dat iemand uit de groep springt of de leiding neemt? Wat maakt iemand uniek?

‘To go places’ betekent ‘onderweg zijn’, maar ook ‘veelbelovend zijn’. Voor haar eerste jongerenproductie bij fABULEUS stelde choreografe Carli Gellings een groep samen van elf uitgesproken individuen. Ze toont hen in hun kracht en hun kwetsbaarheid. Onderweg zegt deze productie ook iets over hoe het is om jong te zijn en verbinding te zoeken in een ingewikkelde wereld.
Na het succes van ‘SNAP XL’ (2017) werkten fABULEUS en de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Maasmechelen en Tongeren opnieuw samen aan een creatie met jong Limburgs danstalent, deze keer met elf jongeren tussen 11 en 22 jaar.

Choreografie: Carli Gellings
Dans: Tobbe Bosmans, Malik Curiël, Eline De Greve, Lina Elmir, Kathelijne Franco, Domien Huybrechts, Talia Marechal, Jasper Peeters, Lua Eva Limonta Scull, Jits Van Damme en Roos Vandeweyer
Coaching: Pia Meuthen
Assistentie choreografie: Laetitia Janssens
Scenografie: Michiel Van Cauwelaert
Assistentie scenografie: Robin Decoster
Dramaturgie: Peter Anthonissen
Kostuums: Lotte Stek
Muziek en muziekmontage: Gilles Helsen
Productie: fABULEUS
Coproductie: Perpodium, C-mine cultuurcentrum, cultuurcentrum Hasselt, CC MUZE, CC Casino, cultuurcentrum De Adelberg, CC Maasmechelen, CC de VELINX en STUK
Met de steun van de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid