schoolvoorstelling FILM

Wolfwalkers

Nederlands gesproken

3e, 4e, 5e en 6e leerjaar

Wanneer Robyn met haar vader naar Ierland reist om er op de laatste wolven te jagen, hoort ze verhalen over de mysterieuze ‘wolfwalkers’. Ze ontmoet Mebh, een heel bijzonder meisje met wilde rode haren. Dwalend door het woud, op zoek naar wolven, wordt het tweetal steeds verder meegezogen in een wereld vol magie.

De makers van de Oscargenomineerde films ‘Song of the sea’ en ‘The secret of Kells’ brengen opnieuw een must-see film naar het grote scherm. Een instant klassieker vol magie, fantasie, vriendschap en wilde natuurkrachten.

Filmworkshop:
Laat de innerlijke wolf in jezelf los! We laten ons inspireren door de prachtige tekenstijl en de magische toon van de film. Via tekenanimatie verander je jezelf in een wolf. Met een VR-bril of via een 360° video kijk je door de ogen van dieren. Je leert animeren met een x-sheet en maakt hiermee een korte stop-motionanimatie in de stijl van 'Wolfwalkers'.
De workshop gaat door na de film op een datum in overleg met de school. Praktische afspraken worden in juni 2021 gemaakt.
Doelgroep: 3e, 4e, 5e en 6e leerjaar, max. 25 leerlingen
Duur: 2 uur 30 min.
Locatie: in een ruim, leeg lokaal op school (zelfde lokaal bij meerdere workshops)

Regie: Tomm MooreRoss Stewart
FR IE LU - 2020