cursus

Zero Waste

60 tips voor minder afval in je vuilnisbak

“Be the change you want to see in the world” dat dacht Isabelle toen ze als zero waste expert met Fleur & Fly begon. In tijden van klimaatbetogingen en oneindige discussies over wie wat nu moet doen komen de lezingen en workshops van Fleur & Fly als geroepen. Wat er in je vuilnisbak terechtkomt heb je immers helemaal zelf in de hand. Over een leven met minder afval beslis jij helemaal zelf! Isabelle neemt je tijdens de zero waste lezing mee op ontdekkingsreis in de wereld van Refuse, Reduce, Reuse.

Isabelle haar inspiratiesessie ’60 tips richting Zero Waste’ is een gezellige en boeiende lezing over hoe je dat nu doet, zo afvalvrij winkelen. Op een toffe en ludieke manier krijg je 60 tips gepresenteerd waar je thuis meteen mee aan de slag kan. Je ontdekt wat een bijenwasdoek is, dat er metalen rietjes bestaan en je krijgt er nog een aantal recepten voor verzorgingsproducten bovenop.

Duurzamer leven is zo verrijkend en inspirerend, het geeft kleur aan je leven en is nog leuker als je het samen doet en weer verder vertelt.

Lesgever - Isabelle Claes van Fleur & Fly 

 • ZA 19/09/2020 - 13:00  tot 15:30
 • Basis € 5
  VTK € 1
 • Cursusruimte
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Zoals de website duurzameheistenaren.be de duurzame initiatieven in Heist bundelt, zo wil de beurs ’Planeet Heist’ in de praktijk iedereen warm maken voor een duurzamer leven. Omwille van de coronamaatregelen werd ‘Planeet Heist’ verplaatst naar september 2021. ‘Planeet Heist’ is een initiatief van de gemeente Heist-op-den-Berg.

 •