MUZIEK

AFGELAST | BASta!²

Concert in het donker

Klanken voor avondmensen en nachtbrakers

BASta!² creëert muziek door zichzelf live op te nemen tot een orkestraal en filmisch geheel. Elementen van klassiek, rock, jazz en folk worden heel natuurlijk gecombineerd. Joris Vanvinckenroye (Troissoeur/Aranis/Flairck) en Jana Arns (Aranis) zorgen voor een meeslepende soundtrack. Ze brengen nieuwe, eigenzinnige muziek én zetten de toeschouwers letterlijk in het donker. Met muziek die bijzonder geschikt is voor avondmensen en nachtbrakers, brengen ze het beste medicijn tegen een slapeloze nacht. Zet je oren tijdens dit belevingsconcert op scherp en laat je in zachte kussens onderdompelen in onvoorspelbaarheid, poëzie, romantiek én duisternis.

BASta! begon als het eenmansproject van contrabassist en componist Joris Vanvinckenroye (Aranis). Met fluitiste Jana Arns werd zijn contrabasorkest uitgebreid tot BASta!². Samen brengen ze energetische muziek zonder al teveel franjes en moeilijkdoenerij. Muziek die alle vooroordelen van de kaart veegt!

In dit belevingsconcert zit het publiek in het donker. Laat je meeslepen door klanken die je onderdompelen in poëzie, romantiek en onvoorspelbaarheid.

Contrabas(sen), live electronics: Joris Vanvinckenroye 
Fluiten, stem: Jana Arns